Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 73g55kcal1.4g11.2g0.1g0.7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 73g99kcal1.9g17.7g1.7g2.6g
Fenkoli, annos 100g73g23kcal0.9g5.3g0.1g2.3g
Kasvisliemikuutio 8g24kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g36g44kcal1.2g1.6g3.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 363g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g489kcal12.4g73.8g14.8g11.4g
Valittu annoskoko625g245kcal6.2g36.9g7.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g122kcal3.1g18.5g3.7g2.9g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094