Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 341g776kcal64.8g0g58g0g
Hapukoor (Tere)57g68kcal1.6g2.5g5.7g0g
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g34g10kcal0.3g1.4g0.1g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g34g116kcal6.1g0g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g153kcal0g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2485kcal164.8g18.6g194.6g2.8g
Valittu annoskoko625g1243kcal82.4g9.3g97.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna313g621kcal41.2g4.7g48.7g0.7g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417014