JVKurmee Kani Conejo en salmorejo

Kani palasiksi.

Valkosipuli, suola, chili, paprikajauhe (saisi olla enemmänkin), etikka, öljy ja laakerinlehdet marinadiksi ja kani uimaan vuorikautta ennen paistoa.

Paisto.

Loppu valkosipuli, paprikajauhe, suola ja paistetut sisäelimet muutaman paprikanpalasen kanssa mixeriin ja lisää seus pataan.

Muutamaksi tunniksi pataan ja ryppypotut mukaan pöytään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Chili paprika punainen3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.5g7.9kcal0.4g0.5g0.3g0.9g
Kani 371g604kcal78.5g0g32.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g25g5kcal0g1.6g0g0g
Oliiviöljy 12g109kcal0g0g12.4g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g4.5g1.1kcal0g0.4g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g4.7g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Alkoholiton valkoviini ebony vale (Saksa), annos 100g35g10kcal0g0g0g0g
Vesi99g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1549kcal161.4g15.4g91.2g4.6g
Valittu annoskoko625g775kcal80.7g7.7g45.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna313g387kcal40.4g3.9g22.8g1.2g
Arvot/100g100g124kcal12.9g1.2g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=417386