Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g233g304kcal49g0g16.3g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)233g163kcal28g7g2.3g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g117g30kcal1.4g5.6g0.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g18g67kcal0.2g16.1g0.1g0g
Paprikajauhe 3.5g11kcal0.5g0.6g0.5g1.3g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8.8g8.4kcal0.1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1373kcal158.4g61.8g62.2g2.6g
Valittu annoskoko625g687kcal79.2g30.9g31.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna313g343kcal39.6g15.5g15.6g0.7g
Arvot/100g100g110kcal12.7g4.9g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958