Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus4.3g14kcal0.5g0g1.3g0g
Herne 107g74kcal5.4g10g0.4g3.3g
Vesi427g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 85g189kcal14.9g0g14.5g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g552kcal41.6g20g32.4g6.6g
Valittu annoskoko625g276kcal20.8g10g16.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g138kcal10.4g5g8.1g1.7g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.6g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061