Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 55g35kcal0.3g6.5g0.2g2.5g
Porkkana 145g47kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Peruna, vanha, kuorittu 119g90kcal2.2g18.4g0.2g1.2g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g48g181kcal14.6g27.9g1.2g1.2g
Grahamjauho 38g124kcal4g22.9g0.8g3.7g
Ruokasuola jodioitu 6.4g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 183g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g9g6.8kcal0.1g1.6g0g0g
Flora culinesse23g169kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1306kcal44.2g170.8g42.8g24.6g
Valittu annoskoko625g653kcal22.1g85.4g21.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna313g327kcal11.1g42.7g10.7g6.2g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237