Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 134g17kcal1.5g1.3g0.3g1.3g
Tomaatti, tuore117g24kcal0.7g4.4g0.4g1.6g
Tonnikala öljyssä 175g333kcal47.5g0g15.8g0g
Kurkku, tuore70g7kcal0.4g1.2g0.1g0.5g
Kananmuna, keitetty 129g183kcal16.1g0.4g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1127kcal132.4g14.6g59.6g6.8g
Valittu annoskoko625g564kcal66.2g7.3g29.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna313g282kcal33.1g3.7g14.9g1.7g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421751