Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kukkakaali 111g27kcal2g2.4g0.3g2.6g
Pinaatti 35g4.6kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Paprika keskiarvo 28g7.9kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)42g4.6kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g111g23kcal0.7g4.2g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 222g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g178kcal9.6g25.8g2g14.6g
Valittu annoskoko625g89kcal4.8g12.9g1g7.3g
Annoskoko puolitettuna313g45kcal2.4g6.5g0.5g3.7g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795