Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g649kcal1.1g0.4g72.8g0g
Sokeri 122g494kcal0g121.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 118g169kcal14.8g0.4g12.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g129g438kcal3.2g107g0.6g2.6g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g3.6g0.4kcal0.1g0g0g3g
Leivinjauhe 7.2g13kcal0.4g2.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 7.2g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g143g444kcal8.4g21.5g35.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4463kcal56.4g519g242.6g11.2g
Valittu annoskoko625g2232kcal28.2g259.5g121.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g1116kcal14.1g129.8g60.7g2.8g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047