Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen188g48kcal1.7g8.6g0.8g3.8g
Sipuli (kuorittu)176g48kcal2.3g8.4g0.4g3g
Oliiviöljy 15g135kcal0g0g15.2g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton235g230kcal51.6g0g2.3g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g12g8kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g937kcal111.8g36.4g37.8g14.2g
Valittu annoskoko625g468kcal55.9g18.2g18.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna313g234kcal28g9.1g9.5g3.6g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422051