Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g37g266kcal0.4g0.4g29.2g0g
Sokeri 31g126kcal0g31g0g0g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g204kcal6g41.5g0.7g2.1g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%183g119kcal20.1g7.7g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml18g3.8kcal1.5g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.3g24kcal0g6g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g73g248kcal1.5g2.2g25.5g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 131g90kcal1.1g20g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2426kcal81.4g226.8g128.8g6.6g
Valittu annoskoko625g1213kcal40.7g113.4g64.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna313g607kcal20.4g56.7g32.2g1.7g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284