Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty287g401kcal14.8g80.1g1.9g9.7g
Chorizo makkara, annos 100g191g497kcal21g9.5g42g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)119g24kcal0.7g4.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 4.8g42kcal0g0g4.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.8g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1984kcal74g191.4g102g19.8g
Valittu annoskoko625g992kcal37g95.7g51g9.9g
Annoskoko puolitettuna313g496kcal18.5g47.9g25.5g5g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332