Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g225g562kcal38.2g0g45g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g64g209kcal9g0.3g19.3g0g
Paprika punainen 39g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g96g34kcal4.4g1.9g0.1g2.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 4.8g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g80g48kcal0.8g3.6g3.2g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)80g68kcal0.8g2.8g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1892kcal108.4g25g147g8.4g
Valittu annoskoko625g946kcal54.2g12.5g73.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna313g473kcal27.1g6.3g36.8g2.1g
Arvot/100g100g151kcal8.7g2g11.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422393