Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g584g788kcal99.3g12.3g39.7g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g13g50kcal3.1g0g4.3g0g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 8.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1973kcal204.8g24.6g121.4g0g
Valittu annoskoko625g986kcal102.4g12.3g60.7g0g
Annoskoko puolitettuna313g493kcal51.2g6.2g30.4g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422679