Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 135g192kcal16.9g0.4g13.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,3135g88kcal14.8g5.7g0.4g0g
Tomaatti 119g27kcal0.7g4.1g0.4g1.7g
Mozzarella juustoraaste, valio27g78kcal7g0g5.7g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g27g27kcal5.4g0.5g0.3g0g
Sieni tatti, hapero 154g43kcal2.8g4.5g0.8g2.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Sipuli 27g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g955kcal95.8g33g46.2g10.2g
Valittu annoskoko625g478kcal47.9g16.5g23.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna313g239kcal24g8.3g11.6g2.6g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424284