Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 481g403kcal87.7g0g5.3g0g
Pekoni rasvainen 67g253kcal8.1g0g24.9g0g
Sipuli 19g5.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g4.8g0.5kcal0.1g0g0g4.1g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1476kcal205.4g2.2g71.2g8.8g
Valittu annoskoko625g738kcal102.7g1.1g35.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna313g369kcal51.4g0.6g17.8g2.2g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900