Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g163g176kcal39.2g1.6g2.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g163g111kcal2.6g24.3g0.2g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g82g33kcal0.8g6.6g0.2g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g33g118kcal8.8g17g0.9g2.9g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g6.5g6.9kcal0.2g1.4g0g0g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g9g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g911kcal103.6g102.8g9.2g6g
Valittu annoskoko625g456kcal51.8g51.4g4.6g3g
Annoskoko puolitettuna313g228kcal25.9g25.7g2.3g1.5g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928