Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)562g1314kcal110.1g24.1g87g0g
Ruohosipuli, tuore56g15kcal0.8g2.1g0.3g0.6g
Mineraalisuola keskiarvo 3.9g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2710kcal221.8g52.8g180.2g1.2g
Valittu annoskoko625g1355kcal110.9g26.4g90.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g678kcal55.5g13.2g45.1g0.3g
Arvot/100g100g217kcal17.7g4.2g14.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155