Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)103g83kcal19.6g0g0.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g65g181kcal12.3g0g14.2g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g194g310kcal3.1g23.2g0.4g3.9g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g5.2g13kcal0.6g1.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 258g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1173kcal71.2g48.8g31g7.8g
Valittu annoskoko625g587kcal35.6g24.4g15.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g293kcal17.8g12.2g7.8g2g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455