Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 276g563kcal49.4g0g40.9g0g
Linssi, punainen, Go Green138g449kcal33.1g67.7g1.4g16.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g135g38kcal0.8g8g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.9g18kcal0.9g0.8g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2171kcal170.2g159.6g87.8g42.4g
Valittu annoskoko625g1086kcal85.1g79.8g43.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna313g543kcal42.6g39.9g22g10.6g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122