Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)189g227kcal5.7g7.8g18.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.80g280kcal10.6g54.3g1.9g3g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu52g66kcal5.7g0.2g4.7g0g
Tonnikala vedessä 142g148kcal31.8g0g2.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%40g113kcal11.7g1g6.8g0g
Katkarapu 47g32kcal6.8g0g0.5g0g
Oivariini, 752.4g16kcal0g0g1.8g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g47g5.5kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1838kcal151g128.8g77.8g7g
Valittu annoskoko625g919kcal75.5g64.4g38.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g459kcal37.8g32.2g19.5g1.8g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.3g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427842