Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 48g6.1kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g15g3.6kcal0.4g0.3g0.1g0.2g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 241g49kcal1.2g9.4g0.1g1.5g
Cantaloupe meloni121g24kcal0.7g4.9g0.1g1.1g
Mansikka 121g56kcal0.6g10.1g0.2g2.3g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g48g155kcal10.6g0.7g12.1g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g4.8g2.1kcal0.2g0.4g0g0.3g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g6.7g6.5kcal0.1g1.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g964kcal28.6g55.2g65.8g12g
Valittu annoskoko625g482kcal14.3g27.6g32.9g6g
Annoskoko puolitettuna312g241kcal7.2g13.8g16.5g3g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189