Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 330g92kcal3.9g13.4g0.7g6.9g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g44g14kcal0g4.4g0g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 220g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g442kcal8g92.2g1.4g13.8g
Valittu annoskoko625g221kcal4g46.1g0.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna313g111kcal2g23.1g0.4g3.5g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428227