RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 345g370kcal65.7g0g11.7g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.4g3.9kcal0.1g0.6g0g0.4g
Tilli, tuore 69g21kcal2.5g0.6g0.6g1.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 35g7.4kcal0.1g0.6g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 138g225kcal3.7g3.7g20.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g35g92kcal2.9g17.6g0.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1439kcal150g46.2g66.6g12.8g
Valittu annoskoko625g719kcal75g23.1g33.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna313g360kcal37.5g11.6g16.7g3.2g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489