Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g169g203kcal32.1g0g8.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g114kcal0g0g12.7g0g
Tomaattimurska 338g100kcal1.9g17.9g0.7g6.4g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.5g9kcal0.3g1.6g0.2g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g935kcal73.2g52.6g45g17g
Valittu annoskoko625g467kcal36.6g26.3g22.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g234kcal18.3g13.2g11.3g4.3g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070