Vadelmapiirakka

Pohja:

2½ dl erikoisvehnäjauhoja
100 grammaa sulatettua margariinia
1 kananmuna
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g kermaviiliä
kananmuna
300 grammaa (n. 3 dl) vadelmia
150 grammaa mustikoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa sula margariini ja sokeri sekaisin.

Lisää puolet jauhoista ja leivinjauhe.

Sekoita.

Lisää kananmuna.

Lisää loput jauhoista.

Anna hetken seisoa.

Sillä aikaa voit tehdä täytteen.

Sekoita täyteainekset keskinään hyvin.

Käytin kauhoja molempien sekoittamiseen.

Vispilä on vaikea puhdistaa taikinasta.

Paista 200*C lämpötilassa 30-45 minuuttia.

Pistin aluksi puoleksi tunniksi yläritilälle ja lopuksi vartiksi alaritilälle piirakkavuoan.

Kannattaa voidella piirakkavuoka ennen paistoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen51g369kcal0g0g41g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl128g461kcal15.4g91g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 56g81kcal7g0.2g5.8g0g
Sokeri 77g312kcal0g76.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 103g88kcal3.2g4.5g6.2g0g
Vadelma 205g84kcal2.1g8.4g1.6g7.6g
Leivinjauhe 2.6g4.5kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.2kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2817kcal55.6g367.8g114.6g15.2g
Valittu annoskoko625g1409kcal27.8g183.9g57.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g704kcal13.9g92g28.7g3.8g
Arvot/100g100g225kcal4.4g29.4g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431375