Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 82g116kcal10.2g0.2g8.3g0g
Sokeri 42g170kcal0g41.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g112kcal3.9g22.8g0.7g1g
Leivinjauhe 2.5g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 99g131kcal2.6g3.2g11.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl99g336kcal2g3g34.6g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Mansikka 247g115kcal1.2g20.7g0.5g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2152kcal40g230.8g111.8g11.4g
Valittu annoskoko625g1076kcal20g115.4g55.9g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g538kcal10g57.7g28g2.9g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709