Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)273g343kcal51.5g9.3g10.9g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g91g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g25g23kcal0.8g0.9g1.8g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton9g65kcal0g0g7.3g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta9g5.5kcal0.1g0.5g0.3g0g
Kevytkerma182g218kcal5.8g8.2g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1381kcal118.4g52g77.6g6.2g
Valittu annoskoko625g690kcal59.2g26g38.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna313g345kcal29.6g13g19.4g1.6g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431787