Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g11g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Purjoviipaleet rainbow 200g45g8.9kcal0.6g1.4g0g0g
Seiti x-tra178g143kcal30.3g1.8g1.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g45g152kcal0.9g1.3g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1043kcal71.2g68.4g52.8g4.2g
Valittu annoskoko625g522kcal35.6g34.2g26.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna313g261kcal17.8g17.1g13.2g1.1g
Arvot/100g100g84kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842