Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 105g25kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g140kcal16g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g53g63kcal1.8g1.9g5.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g105g127kcal2.4g5.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g878kcal48.2g37.8g56.6g11.4g
Valittu annoskoko625g439kcal24.1g18.9g28.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g219kcal12.1g9.5g14.2g2.9g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432482