Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g139g556kcal33.4g2.1g45.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g35g135kcal11.5g0g9.9g0g
Ricotta, Castelli174g295kcal22.6g4.3g20.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)104g167kcal2.8g2.8g15.6g0g
Kananmuna kuoreton 115g164kcal14.3g0.3g11.8g0g
Voi 35g252kcal0.4g0.1g28.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3299kcal175g51.8g265g2.4g
Valittu annoskoko625g1650kcal87.5g25.9g132.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna313g825kcal43.8g13g66.3g0.6g
Arvot/100g100g264kcal14g4.1g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194