Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 419g317kcal7.8g64.6g0.8g4.2g
Ruokakerma, Pirkka 10%168g201kcal4.9g7.5g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1072kcal27.4g149.8g35.4g10g
Valittu annoskoko625g536kcal13.7g74.9g17.7g5g
Annoskoko puolitettuna313g268kcal6.9g37.5g8.9g2.5g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456