Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 57g125kcal9.9g0g9.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 99g225kcal18.8g0g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi142g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi24g84kcal1.4g18.3g0.4g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.7kcal0.5g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.5g0g
Kaali, valkokaali212g45kcal2.5g7.2g0.4g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1254kcal69g58.2g82g11.6g
Valittu annoskoko625g627kcal34.5g29.1g41g5.8g
Annoskoko puolitettuna313g314kcal17.3g14.6g20.5g2.9g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978