Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g34g111kcal4.4g21.1g0.9g2.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)174g61kcal1.7g12g0.9g2.4g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.6g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g101g111kcal25.1g0g1g0g
Suolakurkku (Rainbow)45g13kcal0.4g2.6g0g0g
Paprika, punainen27g6.9kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Porkkana, tuore34g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Purjosipuli 22g5.1kcal0.4g0.5g0g0.5g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g112g112kcal2.9g5.4g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g2.2g5.8kcal0.3g0.2g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore10g2.5kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g903kcal72.8g96.6g24.6g15.4g
Valittu annoskoko625g451kcal36.4g48.3g12.3g7.7g
Annoskoko puolitettuna313g226kcal18.2g24.2g6.2g3.9g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026