Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 199g152kcal3.7g30.9g0.4g2g
Jauheliha, sika-nauta 148g327kcal25.8g0g25.1g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka26g21kcal0.9g4.9g0.3g0.3g
Lihaliemi laimennettu 184g35kcal0g5.5g1.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g28g72kcal7.5g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1240kcal77.4g87.4g63.4g6g
Valittu annoskoko625g620kcal38.7g43.7g31.7g3g
Annoskoko puolitettuna313g310kcal19.4g21.9g15.9g1.5g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978