Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 157g55kcal7.3g3.1g0.5g3.9g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g94g57kcal1.4g12.3g0.1g0.8g
Vesi220g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.5g9kcal0.5g0.4g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g39g110kcal7.5g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g516kcal36.8g39.2g20.2g13.6g
Valittu annoskoko625g258kcal18.4g19.6g10.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g129kcal9.2g9.8g5.1g3.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046