Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 113g257kcal21.5g0g19.2g0g
Porkkanaraaste 200g104g28kcal0.6g5.5g0.2g2.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g6.3g42kcal0g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu69g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)79g67kcal0.8g2.7g5.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g44g171kcal12.7g0.9g12.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g175kcal5.2g35.7g0.6g1.8g
Tomaattimurska 126g37kcal0.7g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1751kcal99.4g107.2g98.8g14.8g
Valittu annoskoko625g876kcal49.7g53.6g49.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g438kcal24.9g26.8g24.7g3.7g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260