Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g54g212kcal0g53.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g544g158kcal4.9g29.3g2.2g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g739kcal9.8g165.2g4.4g25g
Valittu annoskoko625g370kcal4.9g82.6g2.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna313g185kcal2.5g41.3g1.1g6.3g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325