Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 168g383kcal32g0g28.6g0g
Tomaattimurska 408g120kcal2.3g21.6g0.8g7.8g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g5.1g34kcal0g0g3.8g0g
Sokeri 2.6g10kcal0g2.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g41g114kcal7.8g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1324kcal84.2g48.2g84.4g15.6g
Valittu annoskoko625g662kcal42.1g24.1g42.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g331kcal21.1g12.1g21.1g3.9g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437425