Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g168g441kcal29.3g0g33.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka59g48kcal2g11.2g0.6g0.6g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g46g38kcal2.3g5.6g0.3g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g118g365kcal16.5g1.2g33g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g55g104kcal2.2g14.2g4g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g40g148kcal10g0g11.6g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g97g67kcal0.4g15g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi42g11kcal0.5g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2445kcal126.4g98.4g166.8g1.2g
Valittu annoskoko625g1223kcal63.2g49.2g83.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g611kcal31.6g24.6g41.7g0.3g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667