Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 139g444kcal37.1g0g33.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Makaroni, tumma 139g498kcal18.7g91g4.2g8.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g43g121kcal8.2g0g9.5g0g
Tomaattipyree (Felix)35g28kcal1g5.5g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 76g109kcal9.5g0.2g7.8g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g173g23kcal2.7g2.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.5g8.7kcal0.4g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2471kcal155.6g200.4g111.4g17g
Valittu annoskoko625g1236kcal77.8g100.2g55.7g8.5g
Annoskoko puolitettuna313g618kcal38.9g50.1g27.9g4.3g
Arvot/100g100g198kcal12.4g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710