Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g170g34kcal3.1g3.7g0.5g0g
Parsakaali pakaste Rainbow170g34kcal5.1g3.4g0g4.2g
Kesäkurpitsa68g12kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Juusto, Valio arkijuusto48g157kcal12.8g0g11.4g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g136g163kcal3.1g6.5g13.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g34g95kcal6.5g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g989kcal61.8g30.6g66.8g9.4g
Valittu annoskoko625g495kcal30.9g15.3g33.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g247kcal15.5g7.7g16.7g2.4g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207