Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 163g269kcal27.3g0g17.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g138g94kcal2.2g18.3g0.3g1.1g
Porkkana, raaka, annos 100g85g24kcal0.5g4.7g0.2g2.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g14g16kcal0.3g0.8g1.2g0.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%54g59kcal1.4g1.4g5.4g0g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.3g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1020kcal64.6g58g56.8g7.2g
Valittu annoskoko625g510kcal32.3g29g28.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna313g255kcal16.2g14.5g14.2g1.8g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264