Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 165g133kcal2.6g27.7g0.1g4.9g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g329g461kcal62.5g0g23g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu99g124kcal10.9g0.3g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1454kcal152.8g59.2g64.2g11g
Valittu annoskoko625g727kcal76.4g29.6g32.1g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g363kcal38.2g14.8g16.1g2.8g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440339