Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g253g213kcal2.8g46.4g1g4.6g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g85g517kcal17.8g5.8g47.1g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g28g113kcal5.6g14.6g3.4g9g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.4g0.5g15.9g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g7g20kcal0g0.9g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g14g0.1kcal0g14g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti10g49kcal2.5g3.3g2.8g2.8g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g24g128kcal1.2g12.4g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2546kcal99.4g201.2g155.8g32.8g
Valittu annoskoko625g1273kcal49.7g100.6g77.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna313g637kcal24.9g50.3g39g8.2g
Arvot/100g100g204kcal8g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520