Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g116g199kcal23.1g0g11.5g0g
Punajuuri 165g63kcal1.6g11.4g0.3g4.1g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 33g6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Ohrasuurimo 28g90kcal2.3g17.7g0.6g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 99g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 66g22kcal2g3.2g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 41g67kcal1.1g1.1g6.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.8g5.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen3.3g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g957kcal62.6g77.6g38.4g16g
Valittu annoskoko625g478kcal31.3g38.8g19.2g8g
Annoskoko puolitettuna313g239kcal15.7g19.4g9.6g4g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442363