J14 Makaronilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli, mausta.

keitä makarooni suolavedessä ja valuta
voitele vuoka ja tee maitomunaseos.

kaada kaikki vuokaan ja paista.

Pinnalle ruiskorppujauhoja.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Reilu), annos 400g159g262kcal31.8g0g15.9g0g
Makaroni ( tumma Torino )119g417kcal21.4g70.3g4.6g7.1g
Kananmuna kuorineen punnittu44g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Milbona Maito rasvaton238g79kcal7.9g11.7g0g0g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Culinesse (Flora), annos 10g16g73kcal0.1g0.1g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1819kcal134.6g171.6g65.4g16g
Valittu annoskoko625g909kcal67.3g85.8g32.7g8g
Annoskoko puolitettuna313g455kcal33.7g42.9g16.4g4g
Arvot/100g100g146kcal10.8g13.7g5.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=442750