Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 145g47kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Sokeri 83g337kcal0g83g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g59g205kcal1g52.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 126g159kcal13.9g0.3g11.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g402kcal11.9g81.9g1.4g4.1g
Grahamjauho 23g77kcal2.5g14.2g0.5g2.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.9g23kcal0g5.8g0g0g
Leivinjauhe 4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g14g46kcal1.1g8.6g0.3g2.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 47g331kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3271kcal63g511.6g102.8g25.6g
Valittu annoskoko625g1636kcal31.5g255.8g51.4g12.8g
Annoskoko puolitettuna313g818kcal15.8g127.9g25.7g6.4g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604