Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Punajuuri 102g39kcal1g7g0.2g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 119g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g3.4g8.8kcal0.4g0.1g0.7g0.1g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste10g76kcal0g0g8.4g0g
Risottoriisi (Pirkka)68g225kcal4.6g54.4g0.3g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)34g15kcal0.1g3.7g0.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)7.7g1.5kcal0g0.5g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu170g102kcal1.7g7.7g6.8g0g
Aurajuusto43g145kcal8.5g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1260kcal34.4g153.4g58.2g7.8g
Valittu annoskoko625g630kcal17.2g76.7g29.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g315kcal8.6g38.4g14.6g2g
Arvot/100g100g101kcal2.8g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123