Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha197g326kcal37.3g0g19.6g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 7.6g8.2kcal0.6g1.2g0g0.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g1.4g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g281g199kcal4.5g44.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1081kcal85.4g94.8g39.8g1.2g
Valittu annoskoko625g540kcal42.7g47.4g19.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna313g270kcal21.4g23.7g10g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673